Laat u verrassen

In het tijdperk van de sociale media hebben ook bedrijven een persoonlijkheid en de werknemers zijn daarvan het gezicht. Een website zonder aansprekende foto’s van de mensen die het werk doen, is dan ook hopeloos old fashioned. De mobiele studio biedt een snelle, betaalbare en directe oplossing om weer bij de tijd te komen.

Dankzij de mobiele studio kan ik in no time een professionele fotostudio opstellen bij u op de werkvloer. Laat een teamfoto maken die uw bedrijf `smoel` geeft en zet in het voorbijgaan meteen elk van uw medewerkers afzonderlijk op de plaat voor digitale contactpagina’s, smoelenboek, visite-kaartjes of Twitter en LinkedIn account. Uw werknemers hoeven er niet voor te reizen en het kost hen nauwelijks werktijd.

 Executivefotos/Managementfotos

Een leider heeft het druk, maar moet wel goed voor de dag komen op profielpagina’s en in magazines. Hubert  biedt een ideale oplossing: een foto met charisma direct genomen in eigen kantoor. Laat zien wie u bent, op een manier die u het beste uit laat komen. U hoeft er niet apart voor naar de fotostudio, de studio komt naar u daar waar u de foto genomen wilt hebben.

 Extreme Spoedklus

U bent slecht ter been, en heeft een pasfoto nodig. Bel naar Hubert hij komt de foto’s bij u aan huis maken. In slechts enkele minuten wordt uw pasfoto bij u thuis gemaakt en uitgeprint.

 Foto voor datingsite

Hoe val u op tussen al die andere singles? Laat iets van uw karakter zien met een professionele, maar toch persoonlijke foto. We spreken af op een plek waar u zich op uw gemak voelt en Hubert komt met de mobiele studio naar u toe voor een foto waar u trots op bent.

 Foto voor Twitter, Facebook, LinkedIn, etc.

Wat zien mensen het eerste op je profiel? Precies: de foto. Een representatieve foto is dan ook van onschatbaar belang voor uw uitstraling in uw netwerk. Geen tijd om naar een studio te gaan? De mobiele studio komt naar u toe en u heeft in no time een prachtige foto die u naar eigen goeddunken uitkiest.

 Zwangerschapsfoto

Geen koude foto uit een anonieme studio, maar een gevoelvol portret vanuit een vertrouwde omgeving: uw eigen huis. Hubert maakt foto’s met oog voor de omgeving en gevoel voor het unieke moment van de zwangerschap. De studio wordt bij u thuis opgebouwd en in communicatie met de fotograaf werken we samen toe naar een foto van een bijzondere tijd die u later graag terugziet.

 Babyfoto

Baby’s zijn leuk! En wat is er leuker dan uw kind prachtig en vrij vast te leggen op zijn of haar geboortegrond of het ouderlijk huis ? Een stukje nostalgie in een modern jasje. 

Als vader waardeert Hubert de spontaniteit van een jonge baby. Met tact en aandacht en gevoel voor de communicatie tussen kind en moeder bouwt hij in no time een studio in uw huis om zo in overleg toe te werken naar een prachtig resultaat. Intiem, sfeervol. Helemaal thuis.