Werkwijze

Ik fotografeer individuën (baby, zwanger, familie portret) en groepen en maak de foto na een inleidend gesprek met de klanten. Maak de foto volgens uw gewenste stijl ; spontaan of professioneel portret met studio belichting of natuurlijk licht. We kunnen dus ook thuis zijn of in een studio, in de stad, een park, een natuur gebied, kantoor of industrieterrein. Alles kan zolang het bij uw stijl en wensen past!

Mogelijk is een ook serie portretten gemaakt als een documentaire. Bijvoorbeeld een fotoshoot bij het huis van een opa laat de persoon zien en een aantal details van de persoon in zijn dagelijks omgeving.

Ik hou van interactie met mensen en de voortdurende afwisseling van hun eigenschappen op het gezicht. Het is voor mij de uitdaging om iets van hun persoonlijkheid te laten zien. De foto moet kloppen en de mensen een gevoel van trots geven: ja, dat ben ik!

Ik heb gemerkt dat de omgeving waar iemand leeft een stukje extra informatie geeft die in een studio verloren gaat. Ook als je met alleen een camera naar de mensen toe gaat is dat stukje extra vaak onbereikbaar doordat je als fotograaf gebonden bent aan de juiste lichtinval.

Met de Mobiele Studio combineer ik de kwaliteit van een professionele studio met de flexibiliteit van de moderne camera. Ik – en de klant – geniet de voordelen van achtergrondschermen en extra licht, terwijl we toch werken op een plek die u zelf kiest. Zo kan ik beter doen wat ik het leukste vind: met mensen werken en de beste kant van hun persoonlijkheid vangen in een memorabele foto.

Hoe lang duurt een foto-shoot?

Dat hangt helemaal van de klant af. Sommige klanten hebben haast: ze willen snel en spontaan een klasse foto. Dat kan in een half uur, inclusief op- en afbouw van de studio. Anderen hebben tijd nodig om zich voor de camera te ontspannen of zijn zeer kritisch op het resultaat. Reken dan op een uur of anderhalf. Ideaal om snel een goede foto voor een datingsite te krijgen of een profielfoto voor sociale media als Twitter, Facebook en Linkedin. Voor zwangerschaps- en babyfoto’s neem ik vanwege de intimiteit van de situatie altijd ruim de tijd: anderhalf tot twee uur.

Hoe krijgen klanten de foto’s aangeleverd? 

Het resultaat van de foto’s ontvangt u digitaal per mail met een link. U krijgt vrije keuze uit de selectie.

Laat je verrassen!